lauantai 23. toukokuuta 2009

Yökyöpelit

Jo perinteeksi muodostunut yökävely karvaturrin kanssa tuli eilenkin suoritettua kohta auringonlaskun jälkeen. Pimeän aikaa on ihan erilainen äänimaailma luonnossa kuin valoisalla. Eilinen tosin oli melko poikkeuksellinen, koska lähestyvän sadarintaman reuna oli liki käsin kosketeltavissa ja tämä lienee häirinnyt mm. siivekkäiden yöllistä konserttia.
Vaikka lämpötilakin oli vielä reilu +12 C, niin nuo mainiot nahkasiivetkit olivat haistaneet lähestyvän sateen, ja pysyttelivät tiukasti päiväpiiloissaan odotellen parempia kelejä. Pihan satakielikin oli katsonut paremmaksi jättää konserttinsa aamutunneille.
Täytyy tosiaan hieman ihmetellä, jopa kummaksua, että perjantai-illaksi en tunnin kierroksen aikana törmännyt muihin kaksijalkaisiin liikkujiin. Yhdellä pihalla toki oli muutama seisoskelija tekemässä tuttavuutta kaljapullosta tehtyyn mikrofoniin. Se osoittautuikin melkoiseksi voimanlähteeksi laulurintamalla - liekö satakielet pelästyneet tai kunnioittaneet esitystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...