torstai 11. kesäkuuta 2009

Stadista (3) UIT

Paikalliset tietotoimistot tiesivät kertoa että Linnanmäen Peacokissa näytöksiä pitävät UIT - Uusi Iloinen Teatteri, on saanut isänniltään POTKUT. Kas, kummaa - onkohan vuokralaisen toiminnassa ollut jotain erityistä huomautettavaa tms. No, ei suinkaan; vuokranantaja haluaa tilalle teatteria, jonka kohdeyleisö on nuorempaa kuin UIT:n!
Aika mielenkiintoinen veto "Lintsiltä". Itse harkitsisin kyllä pitkään ja hartaasti, ennen kuin menisin ottamaan tuollaista riskiä. Teatteri, joka myy täysille saleille ja saa ihmiset hyvälle tuulelle ei mielestäni ole hukkaan heitettävä mahdollisuus. Itse jos olisin ns. teatteri-moguli, olisin heti ja välittömästi valmis ottamaan UIT:n porukan mukaan kuvioon - eihän menestyvä, valmiiksi hiottu timantti ole koskaan huono asia - se pitää jopa arvonsa lamasta huolimatta.
Tuskinpa vaan "Lintsillä" on tiedossa parempaa timanttia tai rubiinia korvaamaan nyt pois potkittua - tai, jos on niin kertokaa ihmeessä, missä?
No, viimeistään tulevassa ensi-illassa joskus sitten sekin selviää miten kulttuuri tavoittaa teininuorison, heidän kansoittaessa alennuslipuillaan katsomopaikat. Itse en varmaankaan ole tuossa joukossa mukana, niin ja eihän se myöskään ikäni puolestakaan olisi suotavaa.
Jäädään seuraamaan tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...