maanantai 10. elokuuta 2009

Viikonloppuna 8.-9.8.2009

Viikonloppuna tuli näin lomaa odotellessa harrastettua hieman lähialuematkailua ja vietettyä helteinen viikonvaihde tuolla Etelä-Savon maisemissa. Kerrassaan mahtavat kelit ja ympäristöt. Metsänreunat, pientareet, pellot ja pihamaat olivat täynnä hyönteisiä aivan käsittämättömän paljon. Monet uudet juuri kuoriutuneet perhossukupolvet olivat lähteneet lennolle. Niiden tuoreet värit suorastaan häikäisivät. Heinäsirkkojen ja hepokattien soitanto täytti nyt äänimaailmaa ylätaajuuksilla.
Näin lomatunnelmaan päästäkseen maastossa ryömiessään kyynärpäät ja polvet verillä tuli vastaan mitä ihmeellisimpiä otuksia ja ötököitä. Tässä pari kuvaa reilun 500 otoksen joukosta valittuna. Loput tulee sitten julki tuolla kotisivuston kuvagallerian puolella syksyn aikana. Nyt täytyy keskittyä tuohon kuvausvaiheeseen ja jättää muu askartelua sitten pimeille illoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keinoäly (AI) ja minä: muuttolintujen matkassa

Keinoäly eli tuttavallisemmin AI on tullut hyödyksemme tai sitten kiusaksemme - kuinka vaan. Ainakin bittitekniikan osalta hyvin monet järje...