perjantai 30. lokakuuta 2009

Valoa...

Pieni pakkanen teki aamun kävelykierroksesta oikein nautittavan, ei tarvinnut sohjossa ja mudassa tallustella. Karvatassukin tykkäsi moisesta vaelluksesta.
Pitkästä aikaa on jälleen luonnon omaa valoa mukavasti, jotta valokuvaustakin voi harkita. Aamun kierrokselle tosin sattui tuo perinteinen kämmi - taivaalla oli komeita yläpilvimuodostumia, joita aioin ikuistaa digimedialle, mutta hups, kuinka ollakaan - taskupokkarin muistikortti oli tietysti unohtunut kuva-asemalle kotia, joten se niistä kuvista. Täytyy ilmeisesti korjata virhe ja lähteä hieman katsomaan noita hanhia lähipelloilta ja muistaa varmistaa kamerakaluston toimivuus ennen irtautumista.
Vanhalla kanavauomalla oli mielenkiintoinen tapahtuma menossa kun parvi punatulkkuja oli jäälle laskeutuneena ja keräilivät nokkiinsa. Ilmeisesti rantakasveista oli lentänyt jotain siementä jäälle, josta ne oli helposti poimittavissa.
Mustolan lampi huusi tyhjyyttään tänään, sillä kaikki sorsat olivat kadonneet jonnekin. Pakkanenko lienee laittanut parven liikkeelle. Onhan sorsankin syötävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keväänkorvalla

Mustola, vko 13 / 2024  Pääsiäispyhien aattona näytti kevät saaneen kunnon harppauksen eteenpäin. Lämpötilat nousivat hetkessä toiselle kymm...