perjantai 4. joulukuuta 2009

TIETOTURVA: pelikonsolit

Korvatunturilta tiesivät kertoa, että melkoisen monta pelikonsolia on lähdössä Petterin matkassa jakoon tänäkin Jouluna. Harva paketin saaja tulee kuitenkaan ajateltua konsolin käyttöä sen enempää. Tarkemmin tutustuessa tuotteeseen huomaa, että laitteenhan voi kätevästi liittää osaksi kotiverkkoa tai sitten jopa suoraan nettipistokkeen kautta internettiin. Käyttäjä jopa houkutellaan tähän, koska useiden pelien lisäosat on vain ja ainoastaan ladattavissa netin kautta.
Asiahan on hieno ja vilpitön. Toivotaan vaan, että ei kukaan ilkeämielinen ala jakamaan viruksia tai muita pöpöjä näiden laitteiden kautta. Onhan kyseessä herkullinen ja koko ajan kasvava alusta. Yhtään varsinaisesti pelikonsoleille tarkoitettua virustorjunta- tai palomuuriohjelmistoa ei markkinoilla ole saatavilla. Luotetaan varmasti konsoleiden omien teknisten ratkaisujen estävän kaiken pöpöilyn. Hienoa jos näin on.
Suurimman uhkan alla varmaan ovat nuo Mikrosoftin XBox360:n käyttäjät - aivan kuten MS:n muissakin tuoteryhmissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...