perjantai 12. marraskuuta 2010

Teatteria, teatteria

Meinasi tuossa ihan unohtua, että kuluneella viikolla tuli omistettua yksi ilta paikalliselle kulttuurinautinnolle ja vierailtua Imatran teatterissa. Kohteena oli tuo mukavan hupailun leiman saanut näytelmä: "Kääk sängyssäni on varas". Väliaikoineen noin parituntiseen näytökseen mahtui kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita siinä määrin, ettei ainakaan katsojat kylmiksi jääneet. Ketään näyttelijöistä erikseen esille nostamatta voi vain todeta, että kyllä ammattilaiset asiansa osaavat. Roolisuoritukset olivat kerrassaan mainioita ja välillä "fomulaluokkaan" kiihtynyt vauhti näyttämöllä osoitti, että hyvin täytynyt harjoitella muutakin kuin vuorosanoja.
Näissä teatteriproduktiossa on kaikkinensa se suuremmoinen puoli, että tätä voi nauttia ja harrastaa täysin 3D-luokassa ja ilman ylimääräisiä laseja. Asia, johon elokuvateatterit ja kotikatsomot ovat vasta pikkuhiljaa siirtymässä.
Tästä onkin hyvä jatkaa ja siirtyä paikalliseen teatteriin katsomaan tuota humppakansan iloittelua - luonnollisesti 3D:nä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...