tiistai 29. marraskuuta 2011

Joulu lähestyy - tarkkuutta tontuille

Niinpä, vuosikierto on jälleen siinä vaiheessa, että Jouluun on alle kuukausi aikaa ja Korvatunturilla on kiire kovimmillaan. Ulos katsottaessa ei ihan talviselta tuo sää näytä, mutta nyt täytyykin usko kalenteriin. Ja kyllä se Joulu-ukko pääsee liikkeelle ilman luntakin, uskokaa vaan.
Joulu-ukon pikku-apureiden onkin jälleen syytä olla tarkkana, kun avustavat Joulu-ukkoa lahjavalinnoissa. Sitä onko lama ja valuuttakriisit iskeneet Korvatunturille ei uutismedioissa ole ilmoitettu, mutta tarkkana on hyvä olla. Tänään tuli taas postilaatikon täydeltä erilaisia mainoslehtiä tuhansine tuotteineen. Koska tuo kulutuselektroniikka on lähellä harrastuksia, tuli tietysti vilkaistua juuri noita tuotesivuja mainoskasasta. Ja hämmästys oli suuri - Helsinkiläinen verkkokauppaakin harrastava myymälä möi mm. erästä hyvää digiboxi laitetta pienemmällä kiintolevyllä reilusti kalliimpaan hintaan kuin eräs paikallinen myymälä. Sama ilmiö oli pelikonsolirintamalla: parempi laite oli tarjolla huokeammin paikallisesti kuin toisaalla.
Mitä tästä opimme - vertailu kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VarAC:lla maailmalle jälleen

  28 MHz avautuu jälleen (kuva 1) Auringonpilkut ovat lisääntyneet jälleen ja siten myös heijastukset ionosfäärien ylemmissä kerroksissa kor...