tiistai 7. toukokuuta 2013

Julkinen häpeä - LPR:n Kilta

"Lappeenrannan City-korttelin rakentaminen saattaa jämähtää lukkoon ehkä jopa vuosiksi.
Lappeenrannan Killan puheenjohtajan Marja Vuorisen valitus korttelin itäpään kaavasta estää käytännössä töiden aloittamisen koko korttelissa.
Lemminkäisen piti rakentaa Kirkkokadulle osuuspankin liiketalo. Nyt osuuspankki pohtii koko hankkeen jatkoa." (ES/ 7.5.2013)

 Enpä olisi uskonut kun aamun lehteä availi. LPR:n Killan puheenjohtaja, rva +Marja Vuorinen oli päättänyt "rauhoittaa" keskustan kehittämisen tekemällään valituksella. Sanotaan, että "ei yksi pääsky kesää tee", mutta kyllä yksi valittaja voi saada aikaan vaikka mitä. Onneksi sentään elämme oikeusvaltiossa ja valitusoikeus löytyy. Tosin aseena se on sellainen, että kannattaisi tarkkaan harkita kuinka ja miten sitä käyttää.
Nyt yksi henkilö omalla toiminnallaa saa koko kaupungin keskusta kehittämisen lopetettua - toivottavasti ei kuitenkaan ihan kokonaan
Lehdessä kerrottuja perusteluja valituksen osalta lukiessa ei voinut ajatella muuta kuin, että millainen tukiorganisaatio taustalla asian osalta on. Nyt vain kasvot on annettu rva Vuoriselle. Kasvot ottaessaan hänkään tuskin tuli ajatelleeksi sitä millaisen "julkihäpeän" siinä sai samalla osakseen. Tässäkin tapauksessa kyllä asia rinnastetaan LPR:n Killan toimintaan, koska valituksen tekijä toimii puheenjohtajana siellä. Näin se vaan tämä homma toimii. Nyt kannattaisikin ilmoittaa rohkeasti kaikki asian suhteen tukevat tahot, jotta valitus olisi paremmin ymmärrettävissä.

Pelon sekaisin tuntein odotellaan koska joku rva Vuorinen keksii pysäyttää nuo VT-13 varteen rakennettavat kauppakeskushankkeet. Siinä olisi oiva kohde osoittaa jälleen omapäisyytensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...