torstai 12. kesäkuuta 2014

Penkkiurheilun kuumat viikot edessä, FIFA World Cup 2014

Kattaus valmiina MM-taistoon
Penkkiurheilijalle on sitten seuraavan kuukauden aikana tarjolla runsaasti potkupalloa. Turnaus, jossa maailman kärkijoukkueet ja maanosat laittavat toisensa paremmuusjärjestykseen joka neljäs vuosi, ei jätä varmaan ketään kylmäksi. Toisin kuin jääkiekossa, ei MM-tasolla lopputurnausta pidetä vuosittain - hyvä niin.

Oma kattaukseni tulevan kuukauden antimiin on näkyvillä kuvassa. Siitä ei oikeastaan puutu muu kuin se suurella kuvaruudulla varustettu TV ja tietysti Play Station konsoli, jolla on kisat jo ehditty käymään hiukan etukäteen.

Kuten kaikkeen tärkeään varustauduttaessa on hyvä tehdä etukäteen sopivasti ns. taustoitusta asiaan. MM-jalkapallon ympärillehän on viime kuukauden aikana ilmestynyt vaikka kuinka paljon luettavaa, keräiltävää ja katseltavaa.

Kuvan kattaukseen kokosin muutamia taustoituksessa hyviksi todettuja tuotteita: "Kuin taivasta koskettaisi" MM-jalkapallon kotimainen historiateos on ehdoton lukuhitti tähän lajiin. Tuoreempaa taustaa kartoittamassa ovatkin sitten lehtipisteet täynnä erilaisia asiaan sidottuja julkaisuja, niin kotimaisella kuin ulkomaisillakin murteilla.

Turnauksen pelaajiin pääsee hyvin tutustumaan kun kerää, jos jaksaa, albumillisen pelaajakortteja (reilu 400 kpl) tai 600 tarraa kisojen viralliseen tarra-albumiin. Itse keräsin ko. tuotteet jo hyvissä ajoin toukokuussa.
Nyt ei sitten enää muuta kuin odotellaan kuinka kisoissa käy. Onneksi lähetykset tulevat sellaisina aikoina, etteivät muut harrastustoiminnot juurikaan kuukauden aikana kärsi.

Luonnossa liikkumista ja naatiskelua siellä ei vannoutuneinkaan penkkiurheilija saa unohtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keväänkorvalla

Mustola, vko 13 / 2024  Pääsiäispyhien aattona näytti kevät saaneen kunnon harppauksen eteenpäin. Lämpötilat nousivat hetkessä toiselle kymm...