sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

THB......

Nyt on markkinat tutkailtu.  Ja kyllä reilun jalkapallokentän kokoisessa alueessa onkin tutkittavaa. Sinne mahtuu monenlaista kojua ja tuotetta tingittäväksi. Ja jos muuten alkaa huikoa niin alueelta löytyy massiivinen läpileikkaus paikallisiin herkkuihin.
Katettu alue ja risteävät käytävät saavat helposti   suuntavaiston sekoamaan jos ei ole tarkkana ostosten lomassa.
Ennen ostoksille siirtymistä päätimme vierailla markkinoiden ruokapuolella lataamassa energiavarantoja. Paikallisista antimista valikoituivat maissinjyvät, perunakepakot ja maustetut heinäsirkat. Viimeksi mainitut tosin hieman aluksi epäilyttivät, mutta hyviltähän nuokin maistuivat.
Tulomatkalla Phukettiin poikettiin maailman suurimpaan jalokivipajaan ja myymälään. Tänne olisi ollut helppo hukata matkakassa, mutta piilossa olleet hinnat ja älyttömän suuri valikoima pitivät huolen ettei kauppoja päästy kunnolla hieromaan. Myyjistä ei ollut pulaa, sillä jokaiselle kävijälle näkyi löytyvän useampikin henkilökohtainen myyjä vierailun ajaksi.
Huomenna uudet kujeet ja ihmettelyt.
    
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

GPS-häirinnän lumoissa

"KotiGPS" toimii taas (23.4.2024)  Kuluneen viikon aikana hämmästelin kun VHF-radio ei päivittänyt kelloaan totutusti GPS:n kautta...