maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannusmuistio

Juhannuksen osalta on selvidytty jälleen arkeen kaikella kunnialla - edes hartiat tai lahkeet eivät kastuneet juhlinnassa. Kiitos siitä ilmojen haltijalle, joka säästi sateilta tuon kokonpolton h-hetken.
Hieman koleaahan tuo ilma oli, mutta eihän se tuntunut häiritsevät vannoutuneimpia juhlijoita millään muotoa. Kun kerran juhlat on ja vapaata, niin antaa mennä vaan.
Kokkojuhlia ja niiden ympärille viritettyä ohjelmaa linee ollut varmasti joka kylässä ja saarelmassa. Ohjelmiston osalta on siis ollut varaa, mistä valita.
Itse päädyin juhlahumussa katsastamaan Etelä-Savolaista meininkiä Enonkosken korkeudella. Hyypiänniemi kaikkine hienoine oheispalveluineen piti huolen onnistuneesta illasta. Uudet ja vanhat tutut tapailivat toisiaan, anniskelupuoli oli kunnossa ja kaikilla tuntui olevan hauskaa - mitäs sitä muutakaan voisi toivoa.
Näin "lepakkotutkijana" illan ehdoton kohokohta oli paikalliselle esiintymislavalle noussut parivaljakko - Bad ja Ryyd - jotka valloittivat omalla olemuksellaan juhlayleisön. Kyllä "äijät" jaksoivat tykittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VarAC:lla maailmalle jälleen

  28 MHz avautuu jälleen (kuva 1) Auringonpilkut ovat lisääntyneet jälleen ja siten myös heijastukset ionosfäärien ylemmissä kerroksissa kor...