maanantai 22. kesäkuuta 2009

Julkisuuden kirojako?

Viimeaikoina on ollut jännää huomata liikkuessaan ulkosalla, että jotkut ihmiset jäävät tuijottamaan kuin aaveen nähdessään tai sitten salamyhkäisesti viittoillaan ja kuiskutellaan vierustoverille. Tuolloin helposti alkaa itsekin katselemaan ympärilleen ja tutkailemaan varusteitaan, koska aivan normaalia tuollainen käytös ei ole.
Välillä aina löytyy niitä rohkeita, kuten tänäänkin, jotka tulevat ihan juttusille ja kertovat lukeneensa jonkun lehtijutun allekirjoittaneen puuhasteluista ja siten tutustuneen tähän "ilmiöön". Itseä lähinnä aina kiinnostaa tuo mistä mediasta kyseinen henkilö oli saanut tiedot. Nykyään nuo jutut liikkuvat lehtitalon sisällä ja jopa välillä siinä määrin, että ei itse tahdo pysyä ajan hermolla. No, mitäpä tuosta huolestumaan, hyvähän se on, että saadaan tuota julkisuuskuvaakin välillä kiilloitettua.
Nyt kun kaikki paikallismediat on käyty lävitse voikin tehdä TOP-listan sen mukaan mikä toi eniten yhteydenottoja julkisesti:

1. Etelä-Saimaa -sanomalehti
2. YLE TV 2 -paikallisuutiset
3. Ilmaisjakelulehdet (Lappeenranta, Imatra)
4. YLE Etelä-Karjalan radio
5. Muiden lehtitalojen julkaisuissa olleet jutut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...