maanantai 6. heinäkuuta 2009

Mustolan motoristit

On se vaan jännää seurata, kun henkilöt, jotka ovat kilvan halunneet hidasteita ja nopeusrajoituksia Mustolan katuosuuksille, eivät itse välitä noudattaa niitä. 30 km/h on ilmeisesti liian hiljainen nopeus autoille heidän mielestään tai sitten autokoulusta on kulunut liian pitkä aika ja merkit päässeet pahoin unhoittumaan.
Tuo samainen nopeusrajoitushan koskee myös mopedejakin!!! Ainakaan Kaarikadulle pesiytynyt mopojengi ei tunnu tuntevan rajoituksien olemassaoloa. Vika lienee asenteissa ja kotikasvatuksessa. Nykyisellä menolla ei viene pitkään kun pitää paikalle kutsua poliisia ja sairasautoa - toivottavasti ne riittävät. Samat asenteethan siirtyvät sitten ajanmyötä nelipyöräisten rattien taakse.
Pitkäkaudulta Saikkolantien suuntaan lähtevä tieosuus on myös ylipääsemätön kiusa useimmille kuskeille. Ajetaan päin kiellettyä ajosuuntaa ihan pokkana. Todella alkeellista liikennekäytöstä.
Toivottavasti törttöilijä huomaavat korjata omat asenteensa ennenkuin luonto hoitaa asian kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VarAC:lla maailmalle jälleen

  28 MHz avautuu jälleen (kuva 1) Auringonpilkut ovat lisääntyneet jälleen ja siten myös heijastukset ionosfäärien ylemmissä kerroksissa kor...