maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kevättä se tietää..... "it is Spring time"

Viikonloppuna olikin oikein makoisat kelit nauttia ulkoilusta kaikkien sisäpuuhastelujen jälkeen. Ilma ei ainakaan ollut esteenä. Sopiva pikku pakkanen ilman purevaa tuulta teki ulkoilusta jopa nautittavan suorituksen.
Lintumaailmassa tuon lisääntyvän päivänvalon aiheuttamat "oireet" huomaa varmimmin: talitiaisen tuttua laulua ja tikkojen kolistelua herkistyy ensimmäisinä kuulostelemaan. Myös ruokintapaikalla käy hieman normaalia vähemmän ruokailijoita, kun talven kriittisimmät hetket on koettu pakkasten muodossa ja on aika hieman mennä tutustumaan tai paremminkin varaamaan omaa reviiriä pesähommiin.
Mistähän lienee sekin mehiläinen tullut hangelle, jonka joku havainnoija Luumäen suunnalta oli tänään aamuradioon ilmoittanut. Kohta jo ensimmäiset leskenlehdet puhkeat kukkaan lämpimillä pientareilla ja rakennusten seinustoilla ja ensimmäiset perhoset tulevat esiin talvipiiloistaan. It is Spring time - kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...