torstai 12. elokuuta 2010

Baari avattu

Tämän kesän paikallinen perhosbaari avattiin perinteisin menoin eilen - oikein kahden "juottolan" voimin. Ensimmäistä asiakastakaan ei tarvinnut odottaa reilua tuntia pidempään, kun ohitse kiitänyt herukkaperhonen havaitsi baarin olevan auki. Sana leviää nopeasti, joten kohta lienee taas edellisvuosista tuttu vilske baaritiskillä.

2 kommenttia:

  1. :D Minä olen myös pitänyt tuota baaria, ja herukkaperhoset on innokkaimpia kävijöitä, ampiaiset häirikköjä, mutta kyllä ne menee.
    Suruvaippoja välillä viisikin ja amiraaleja, neitoperhoja.

    VastaaPoista
  2. Baari kotosalla avoinna nyt toista, aurinkoista päivää ja lajikirjo kasvanut mukavasti eilisen aloituksesta. Ensimmäiseksi ehti tuo herukkaperhonen eilen, mutta tänään olikin liikettä jo pieneksi ruuhkaksi: 2x suruvaippa, 2x Amiraali, 1x herukkaperhonen; lisäksi tiskin toiseen päähän oli asettunut kaksi outoa kovakuoriaista sekä yksi erittäin suuri "häirikköampiainen". (Kuoriaisten ja ampiaisen osalta pitää yrittäää suorittaa vielä tarkempi lajimääritys myöhemmin).
    Täältä ovat vielä neitoperhoset kateissa - Etelä-Savon baarilla taanoin olivat neitoperhoset melkein valtalajina, mutta sieltä puuttuivat Amiraalit.

    VastaaPoista

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...