perjantai 9. marraskuuta 2012

Aamureippailun lomassa...

Jo perinteinen aamureippailu ristiin rastiin Mustolan raitteja tuli tänäkin aamuna suoritettua heti kun aamuhämärä alkaa helpottamaan. Ja mikäs on ainakin näin kauniina päivänä tallustella: aurinko nousee juuri horisontin yläpuolelle ja yöpakkasen jäljiltä maakin on siinä kunnossa, että ei kura tartu lahkeisiin. No, sääennusteen mukaan tätä iloa kestääkin vain tämän päivää, sitten alkaa jälleen jo tutuksi tullut sadekausi.
Vanha kanavauoma oli saanut yön aikana komean jääriitteen. Toivottavasti kukaan onneton ei mene kokeilemaan sen kestävyyttä vielä, vaikka se niin houkuttelevaa ehkä onkin.
Muista aamuista poiketen oli tänään suurehkoja urpiaisparvia liikkeellä eripuolilla Mustolaa. Joukkoon oli toki eksynyt myös muutama vihervarpunenkin seuraa pitämään. Siperian nälkäpakolaiset, pähkinähakit, pitivät edelleen "leiriä" koulun Sembramännyissä. Mikäs on pidellessä, kun ruokaa on riittävästi tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VarAC:lla maailmalle jälleen

  28 MHz avautuu jälleen (kuva 1) Auringonpilkut ovat lisääntyneet jälleen ja siten myös heijastukset ionosfäärien ylemmissä kerroksissa kor...