torstai 17. maaliskuuta 2016

THB...


Tällepäivälle tulikin ns pilvibongarin vapaapäivä: pilvetöntä taivasta ja lämmöt +33 C "paremmalla" puolella. No, totuuden nimissä täytyy myöntää, että ylhäällä vuoristossa näkyi jotain pilviin viittaavaa sumua.
Vaikka ajoissa lähtee liikkeelle, niin nopeasti se aurinko alkaa lämmittämään. Huomaa kuinka törmää lämpöseinään heti kun poistuu ilmastoidusta huoneesta.
Tänään vaellettiin Leilan kanssa rantaa pitkin niin pitkälle kuin päästiin. Sitten kylän reittien kautta takaisin. Matkaa tuli huomaamatta reilu 7 km. Monenlaista ihmetystä jäi mieleen, joten kyllähän matkailu avartaa.
Ohimennen päästiin tänään seuraamaan kolmet häät - pariskunnat olivat paikalliseen tapaan kuvattavina rannalla. Ammattikuvaajat juoksuttivat sulhasta ja hieman morsiatankin niin ettei käynyt kateeksi tuossa ilmanalassa.
Myöhemmin ehtoolla pariskunnat olivat kuvattavina kaupungin kaduilla - nyt jo hieman rennommissa vaatteissa.
Selfiekepin ostoltakin vältyttiin kun ruokailupaikan ystävällinen omistaja halusi avustaa kuvaamisessa muun jutustelun ohessa. Jälleen kerran todettiin vaimon kanssa, että on hyvä poiketa paikkaan jossa ei ole muita asiakkaita tai ainakaan yhtään Eurooppalaisen näköistä. Palvelu huipussaan ja ruoka parasta toistaiseksi.
Toistaiseksi emme ole löytäneet suomenkielistä nimeä kuin tuolle yleiselle Pikkuvarpuselle. Tuo toinen mukava veijari, joka muistuttaa hieman kottaraista on nimeltään " Common myna "
Näihin kuviin ja tunnelmiin Kamala Beachiltä.
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...